Гігієна та санітарія виробництва кухарів
І. НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ:
- Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
- Гігієна та санітарія галузі
- Навчальний посібник "Санітарія і гігієна виробництва"
- О. М. Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"
- ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ
- Презентація курсу
- Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання, що провадять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах громадського харчування та закладах швидкого харчування
- Санітарні вимоги до обладнання, інвентаря, посуду, тари
- Мікроорганізми та їх вплив на продути харчування.
Немає коментарів:
Дописати коментар