Гігієна та санітарія виробництва кухарів

 Гігієна та санітарія виробництва кухарів



І. НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ:

  1. Загальні правила санітарії та гігієни у професійній діяльності: стандарти ISO 9001, ISO 22000, НАССР (ХАССП)
  2. Гігієна та санітарія галузі
  3. Навчальний посібник "Санітарія і гігієна виробництва"
  4. О. М. Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"
  5. ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ
  6. Презентація курсу
  7. Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання, що провадять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах громадського харчування та закладах швидкого харчування
  8. Санітарні вимоги до обладнання, інвентаря, посуду, тари
  9. Мікроорганізми та їх вплив на продути харчування.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар