Гігієна та санітарія виробництва кухарів

 Гігієна та санітарія виробництва кухарів



І. НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ:

  1. Навчальний посібник "Санітарія і гігієна виробництва"
  2. О. М. Олійник "Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування"
  3. ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ
  4. Презентація курсу
  5. Вимоги законодавства України для суб’єктів господарювання, що провадять діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів у закладах громадського харчування та закладах швидкого харчування
  6. Санітарні вимоги до обладнання, інвентаря, посуду, тари
  7. Мікроорганізми та їх вплив на продути харчування.

ІІ. Відеоматеріали:

ІІІ. Освітні програми:





 

Немає коментарів:

Дописати коментар